Nederlands | Français

Enkele nieuwigheden... cannage en restauratie

Voortaan kunt u ook bij ons terecht voor het opfrissen en herstellen van uw oude bureau, kast of tafel...

Uw oude meubel is hier en daar ontkleurd of kan wat versteviging gebruiken? Beide problemen kunnen voor u worden opgelost.
Voor het op kleur brengen van oude meubels kan indien mogelijk gebruik gemaakt worden wat boenwas. Anderzijds kan gekozen worden voor het volledig ontkleuren en opnieuw kleuren ervan. U kunt hierbij opteren voor het stralen van uw meubels. Dit kan ondermeer door zandstralen of het stralen met glasparel. Welke van beide technieken er ook gebruikt wordt, het komt vrij vaak voor dat er diepe groeven worden nagelaten alsook kunnen bepaalde details in het houtsnijwerk vervagen.
Wij opteren zelf om te decaperen, de oude verf- of laklaag wordt hierbij handmatig afgenomen. Het voordeel hierbij is dat details in houtsnijwerk gespaard blijven en dat er geen diepe groeven op het hout worden achtergelaten. Echter wanneer u het meubel blanco wil laten, kan dit een probleem vormen daar de diepere lagen van donkere meubels niet altijd even goed kunnen ontkleurd worden.
Voor de afwerking van de ontkleurde meubels zijn er verschillende opties mogelijk. U kiest voor een verf met een laagje vernis als eindafwerking? U hebt ook de keuze om uw meubel te beitsen, met boenwas te behandelen of te laten politoeren.

Verder kan ook fineer worden bijgewerkt en herstellen, verwerken of vervangen wij cannage in uw meubels. Dit kan zowel voor stoelen, kastdeuren, paravane als voor alle andere meubels. Cannage zit opnieuw in de lift en wordt dé trend in afwerking of detail in meubels voor 2020. Daartoe volgen wij de interieurmarkt op de voet en kunnen we op die manier ook steeds aan de wensen en vragen van de klant voldoen.

Reinigen van uw textileen?

Vraag naar onze producten voor het reinigen van uw textileen.
Het pakket bevat reinigingsmiddel, een borsteltje en een duidelijke gebruiksaanwijzing.