Nederlands | Fran├žais

Neem contact op...

U woont in de provincie West- of Oost-Vlaanderen en stelt een probleem vast aan uw zitmeubel... Van retouches aan leer of stof tot mechanische problemen, herstellen van losgekomen naden of siernaden tot verbeteren van zitcomfort alsook voor het herstofferen van uw zitmeubel en decoratie. Praktisch alle herstellingen kunnen volledig bij u thuis gebeuren op een tijdstip dat met onderling overleg wordt vastgelegd. Zelfs losgekomen knopen aan uw matras alsook naden en siernaden in uw auto-interieur nemen we voor onze rekening. Voor het herstofferen dient uw meubel uiteraard wel te worden afgehaald.
Stuur ons een mail met een goede omschrijving van het probleem, indien mogelijk enkele foto's en uw adresgegevens en wij geven u geheel vrijblijvend advies en een prijsbestek van de herstelling of stoffering. Of u komt gewoon langs om uw probleem te bespreken en onze stoffen en leders te ontdekken.

Bij het uitblijven van antwoord op uw vraag, is het aan te raden om telefonisch contact op te nemen en zeker uw spam te gaan controleren.

ONZE OPENINGSTIJDEN :

 • DONDERDAG IN DE NAMIDDAG
  van 13u30 tot 18u00

 • EERSTE ZATERDAG V/D MAAND
  van 9u00 tot 12u00

 • OP AFSPRAAK TELEFONISCH OF VIA MAIL


 • Onze gegevens

  Wim Prinsier
  Spinnerijstraat 2
  8650 KLERKEN
  Telefoon :+32 51 51 19 55
  GSM :+32 495 70 52 94
  Email :info@herstellingenzitmeubels.be
  BTW :BE0544.862.460