Nederlands | Français

Webshop

U bent op zoek naar een reinigings- of beschermingsproduct voor uw salon?

Neem een kijkje in onze webshop om al onze producten te ontdekken. Deze is eenvoudig opgesteld, duidelijk en overzichtelijk. Hier vindt u alvast de link naar de WEBSHOP HERSTELLINGEN ZITMEUBELS.

Knopenservice

Voortaan kunt u bij ons terecht voor het maken van knopen voor bv. kussens.

De knopen kunnen worden gemaakt in verschillende maten en dit voor zowel stof als leer. Het is mogelijk om uw eigen stof aan te leveren of een keuze te maken uit ons assortiment.

Cannage en restauratie

Voortaan kunt u ook bij ons terecht voor het opfrissen en herstellen van uw oude bureau, kast of tafel...

Uw oude meubel is hier en daar ontkleurd of kan wat versteviging gebruiken? Beide problemen kunnen voor u worden opgelost.
Voor het op kleur brengen van oude meubels kan indien mogelijk gebruik gemaakt worden wat boenwas. Anderzijds kan gekozen worden voor het volledig ontkleuren en opnieuw kleuren ervan. U kunt hierbij opteren voor het stralen van uw meubels. Dit kan ondermeer door zandstralen of het stralen met glasparel. Welke van beide technieken er ook gebruikt wordt, het komt vrij vaak voor dat er diepe groeven worden nagelaten alsook kunnen bepaalde details in het houtsnijwerk vervagen.
Wij opteren zelf om te decaperen, de oude verf- of laklaag wordt hierbij handmatig afgenomen. Het voordeel hierbij is dat details in houtsnijwerk gespaard blijven en dat er geen diepe groeven op het hout worden achtergelaten. Echter wanneer u het meubel blanco wil laten, kan dit een probleem vormen daar de diepere lagen van donkere meubels niet altijd even goed kunnen ontkleurd worden.
Voor de afwerking van de ontkleurde meubels zijn er verschillende opties mogelijk. U kiest voor een verf met een laagje vernis als eindafwerking? U hebt ook de keuze om uw meubel te beitsen, met boenwas te behandelen of te laten politoeren.

Verder kan ook fineer worden bijgewerkt en herstellen, verwerken of vervangen wij cannage in uw meubels. Dit kan zowel voor stoelen, kastdeuren, paravane als voor alle andere meubels. Cannage zit opnieuw in de lift en wordt dé trend in afwerking of detail in meubels voor 2021. Daartoe volgen wij de interieurmarkt op de voet en kunnen we op die manier ook steeds aan de wensen en vragen van de klant voldoen.

Berani.be

Kussens op maat

Voor kussens op maat voor zowel in huis als in de caravan kunt u bij ons terecht. U kiest uit ons ruime assortiment aan stoffen en wij helpen u bij de keuze voor een best passend resultaat in uw huidige interieur. Neem een kijke op de website om nog meer te ontdekken van ons aanbod omtrent interieur en exterieur.

Textileen

Wat is textileen...

Textileen is van oorsprong een merknaam die na verloop van tijd de naam werd van een materiaal. Het is een polyesterdoek dat wordt gemaakt van polyestervezels die vaak met een PVC coating worden afgewerkt. Niet elk textileen doek is dus hetzelfde omdat iedere fabrikant vaak een eigen samenstelling van vezels heeft. Door dit verschil in samenstelling kan dus enig verschil optreden in de kwaliteit ervan. Voor ons assortiment zijn wij op zoek gegaan naar doeken met de beste kwaliteit! Textileen wordt niet alleen voor tuinmeubels gebruikt, maar eigenlijk voor alles wat gedurende lange tijd tegen diverse weersomstandigheden en UV-straling bestand moet zijn, bijvoorbeeld zonneschermen voor ramen.

Onderhoud...

Ondanks zijn positieve eigenschappen (UV-bestendig, waterafstotend, slijt- en kleurvast), heeft textileen af en toe onderhoud nodig om lange levensduur te garanderen. Meestal volstaat vaak een simpele doek of spons met lauw water om het meubel weer schoon te krijgen. Mocht dit echter niet het geval zijn en u dient gebruik te maken van een schoonmaakmiddel dan raden wij aan om ervoor te zorgen dat je een schoonmaakmiddel gebruikt zonder agressieve of bijtende middelen. Doe je dit niet dan bestaat de kans dat het materiaal beschadigd raakt. Vraag naar onze producten voor het reinigen van uw textileen. Het pakket bevat reinigingsmiddel, een borsteltje en een duidelijke gebruiksaanwijzing.