Nederlands | Fran├žais

Neem contact op...

U woont in de provincie West-Vlaanderen en stelt een probleem vast aan uw zitmeubel... Van retouches aan leer of stof tot mechanische problemen, herstellen van losgekomen naden of siernaden tot verbeteren van zitcomfort alsook voor het herstofferen van uw zitmeubel en decoratie. Praktisch alle herstellingen kunnen volledig bij u thuis gebeuren op een tijdstip dat met onderling overleg wordt vastgelegd. Zelfs losgekomen knopen aan uw matras alsook naden en siernaden in uw auto-interieur nemen we voor onze rekening. Voor het herstofferen dient uw meubel uiteraard wel te worden afgehaald.
Stuur ons een mail met een goede omschrijving van het probleem, indien mogelijk enkele foto's en uw adresgegevens en wij geven u geheel vrijblijvend advies en een prijsbestek van de herstelling of stoffering. Of u komt gewoon langs om uw probleem te bespreken en onze stoffen en leders te ontdekken.

Bij het uitblijven van antwoord op uw vraag, is het aan te raden om telefonisch contact op te nemen en zeker uw spam te gaan controleren.

Woont u buiten West-Vlaanderen, dan kunnen wij de te herstellen meubelstukken laten ophalen en terugbrengen of u kunt deze zelf aanleveren. Vele herstellingen kunnen op een en dezelfde dag worden afgewerkt. Zo is het mogelijk 's morgens de zetel of stoel binnen te brengen en deze in de namiddag of 's avonds opnieuw op te halen.

Onze openingstijden

DONDERDAG NAMIDDAG : 13u30 tot 17u00

VRIJDAG : 9u30 tot 11u30 - 13u30 tot 17u00

EERSTE ZATERDAG V/D MAAND : 9u30 tot 12u00

OP AFSPRAAK

WEGENS OMSTANDIGHEDEN WERKEN WE TOT EN MET 30 JUNI ENKEL OP AFSPRAAK.