Nederlands | Français

Waarom u herstoffeert...

U hebt een oud meubel dat aan vernieuwing toe is. U kunt ervoor kiezen een nieuw meubel aan te kopen of u opteert het oude meubel in een nieuw kleedje te stoppen. Hou er bij uw keuze rekening mee dat herstofferen niet steeds de goedkoopste oplossing is, maar dat u wel een zitmeubel terugkrijgt dat volledig is vernieuwd en naar uw wens is aangepast.

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan stoffen en leer. Daar de trends steeds veranderen, trachten wij ons aanbod ook hierop af te stemmen. Door een goede opvolging van de veranderende markt en regelmatig ons assortiment aan te vullen, kunnen wij daarom steeds inspelen op de vraag van de klant. Hiertoe staan wij steeds in rechtstreeks contact met onze leveranciers en bezoeken we dan ook zowel nationale als internationale vakbeurzen.

Het aanbod in onze collectie stoffen gaat van klassiek, over trendy, tot gewaagd modern en dit alles van gerenommeerde merken op de Belgische en Europese textielmarkt. Wij kunnen rekenen op de kwaliteit en het engagement van onder meer Prestigious Textiles, Linwood, JAB ANSTOETZ GROUP, Saum & Viebahn, Mercis en CJM World...

Onze geselecteerde leders zijn vooral van Europese, maar ook van Braziliaanse origine en worden aangeleverd uit looierijen in Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Ook voor de zorgsector kunnen wij zetels en banken herstofferen. Om aan de eisen te voldoen, gesteld in deze sector, leveren wij hoofdzakelijk de stoffen van Stamskin. Deze is beschikbaar in diverse kleuren en is reeds jaren toonaangevend in deze sector.

Bovendien is het voor ons van groot belang dat we onze stoffen en leders steeds tegen een betaalbare en concurrentiële prijs kunnen aanbieden.

G

ewaagde stoffencombinaties

 

Bij het kopen van een nieuw zitmeubel bent u vaak beperkt in de keuze van stoffen. Wanneer u uw zitmeubel laat herstofferen, kunt u stoffen kiezen uit ons ruim assortiment. U kunt uw fantasie de vrije loop laten in een niet alledaagse combinatie van stoffen.

Z

etels herstofferen

 

Het overgaan tot herstofferen (of laten herstofferen), gaat uit van een persoonlijke waarde dat u aan een zitmeubel geeft. In het opnieuw bekleden van uw zitmeubel kunt u deze waarde, op een eigen creatieve manier, kracht bijzetten. Wij nemen de gehele zetel onder handen dus ook het ruwen van het hout, het kleuren en vernissen ervan.

K

eukenstoelen vernieuwen

 

Na verloop van (vele) jaren kunnen ook keukenstoelen sporen van slijtage vertonen. Ook hier behoort het tot de mogelijkheden deze in een nieuw kleedje te stoppen. Niet enkel de stof wordt onder handen genomen, uw stoel wordt tevens voorzien van volledig nieuwe vulling.

A

ccessoires

 

Misschien bent u op zoek naar een kussen of zitzak in een bepaalde stof... Neem gerust contact op om ons uw wens te laten horen. Onlangs zijn wij gestart met Berani, een nieuw concept binnen onze werking. Met Berani gaan wij specifiek in op de vraag voor het vervaardigen van kussens. Kussens die op maat zijn gemaakt en geheel naar de wens van de klant. Hier betreft het niet enkel kussens voor het gebruik binnenshuis, ook maken wij uw kussens voor buitenshuis. Wij staan in voor het vervaardigen van kussens voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Voor de zakelijke klant kunnen wij stoffen aanbieden met brandvertagende eigenschappen.

De buitenkussens worden vervaardigd met daartoe bestemde stoffen en desgewenst met gemaakt met onze speciale Quick Dry vulling. Deze vulling heeft als voordeel snel te drogen zonder schimmelvorming, mocht u de kussens vergeten zijn binnen te halen tijdens een regenbui.