Nederlands | Français

Onze tarieven voor herstellingen en stofferingen van zitmeubels...

Let wel, onderstaande prijzen zijn louter indicatief...

omdat iedere herstelling uniek is, iedere stoffering uniek is. Bij ieder meubel zijn er gelijkenissen, maar bij iedere zetel of stoel zit het verschil ook in de details. Daarom blijft het steeds aangewezen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dan pas kan er een juiste prijs worden opgegeven.

De prijzen zijn voor zowel de herstellingen als voor de stofferingen forfaitair berekend, zo weet u zelf precies wat de kost zal zijn alvorens de hersteller aan huis komt. Wanneer meerdere herstellingen aan hetzelfde zitmeubel nodig zijn, bieden wij steeds een mooie korting aan. Alle herstellingen worden bij u thuis uitgevoerd waarvoor ook een verplaatsingskost wordt gevraagd. U lijkt misschien iets meer te betalen voor de geboden service aan huis, maar bijkomende kosten voor dubbel transport, en het uurloon van een bijrijder komen te vervallen.

Wanneer u beslist om een meubelstuk te laten stofferen, wordt er bij u thuis langs gekomen om een vrijblijvende offerte op te maken van de kostprijs hiervan. Wij bieden een ruime keuze aan stoffen en leer. U vindt zeker iets naar uw smaak en uw budget. U moet begrijpen dat, wanneer u dit wenst, slechts een selectie van de stoffen kan worden meegebracht bij het opmaken van de offerte. Om ons hele gamma te ontdekken, vragen wij u op ons adres langs te komen. Dit kan iedere donderdag en vrijdag van 13u30 tot 18u of iedere eerste zaterdag van de maand tussen 9u en 12u of op afspraak. De prijzen voor het stofferen hieronder vermeld, zijn de prijzen inclusief BTW, hulpstoffen en andere materialen. Echter hierbij niet meegerekend zijn de stof, eventuele bijkomende herstellingen aan het meubel, het opschonen en opnieuw vernissen van de stoel alsook de afwerking. Voor de afwerking kiest u voor een passement of siernagels. Deze zaken worden uiteraard allemaal besproken bij het opmaken van de offerte. Naast de prijs van het stofferen staat vermeld hoeveel meter stof ongeveer nodig is voor het stofferen van het meubel.

Wij zijn tevens in de mogelijkheid om kussens te vervaardigen in de stof die u het meeste aanspreekt. Kussens passend bij uw nieuw gestoffeerde zetel, voor in uw bestaand interieur of gewoon om cadeau te doen. Daarbovenop kan dit in ieder gewenst formaat.

Tarieven herstellingen en stofferingen

Enkele voorbeelden

 • Leerreparatie : €165
 • Stofreparatie : €165
 • Herstellen stiknaden stof : €125
 • Herstellen stiknaden leer : €175
 • Herstellen siernaad : €175
 • Reparatie zit- of rugkussen 1 plaats : vanaf €90
 • Reparatie zit- of rugkussen 2/3 plaatsen : vanaf €140
 • Stofferingen

  De opgegeven prijslijst toont indicatieve prijzen. De uiteindelijke prijs wordt mede bepaald door de keuze van de bekleding en de afwerking. De keuze voor de afwerking met passement of siernagels wordt met u vooraf besproken. De prijs hangt af van uw keuze en ligt gemiddeld tussen de €75 en €125. Het opschonen en vernissen van het meubel is afhankelijk van het soort meubel en moet u rekenen op een kostprijs vanaf €125. Bekijk hier de huidige richtprijzen van onze stofferingen.

  • Volg ons:

  Design by ForEverWebsite -- Laatste wijziging op 10 januari 2024 --